Logo

Pastatærte med skinke og ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g pasta penne
4 æg
1 ½ dl mælk
1 tsk peber
1 ½ tsk salt
200 g revet ost
200 g skinke i tern (eller andet efter smag)
1 brocolli hoved
3 porrer

Kog pastaen og lad porrer og broccolli blive dampet (i en si) af pasta-dampen.
Bland æg, mælk, salt og peber.
Læg pastaen så det dækker bunden af et tærtefad, læg porrer, broccolli, skinke og ost over.
Hæld æggemassen over.

Pynt evt. med et par tomatskriver oven på.

Bages på 200°C. indtil æggemassen er stivnet. ( Ca. 20-30 min. )


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.268 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her