Logo

Pighvar i grønt med rogn og mynte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Raffinementet i denne ret er mynten. Den hæver den grønne urteblanding og giver den ekstra friskhed.

# Ingredienser

1 pighvar på ca. 2 kg med rogn
1 bundt persille
1 bundt purløg
1 bundt kørvel
1 bundt mynte
2 dl af den bedste olivenolie
groft havsalt

* Tilberedning

Bed fiskehandleren skære pighvarren i fire fileter. 
Urterne hakkes og blandes med olivenolien. 
Fileter og rogn vendes i hvedemel og steges i smør. 
Olieblandingen lunes let og anrettes på varme tallerkener med fisk og rogn. 
Krydres med groft havsalt efter stegningen.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (12 stemmer)
Siden er blevet set 5.277 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her