Logo

Pizzasnegle 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 g gær
1 ½ dl vand
½ tsk groft salt
1 spsk olie
3 dl pizzamel
2 ds kon. tomatpuré a 70 g
1 fed knust hvidløg
1 tsk tørret oregano
200 g reven mozzarellaost
salt og peber

Rør gæren ud i vandet. Tilsæt salt, olie og hvedemel og ælt dejen godt.
Lad dejen hvile 40 min.
Rulles ud til firkant ca. 35x35 cm.
Bland tomatpuré, hvidløg, oregano og ca. 175 g af osten sammen.
Fordel blandingen over dejen.
Rul dejen sammen som en roulade og skær den i 16 skiver.
Læg skiverne med snitfladen opad på bagepapir.
Lad sneglene efterhæve 20 min.
Drys resten af osten over.
Bages 12-15 min ved 200º.
Fryse-egnet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.007 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her