Logo

Røræg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Røræg

 

#

4 æg evt. pasteuriserede

4-8 spsk. fløde eller vand

1 knsp peber fra kværn

5 g smør (1 tsk)

evt. tomater og purløg

*

 

Pisk hele æg let sammen med fløde eller vand og peber.

Smelt smør på en pande uden at brune det.

Hæld æggemassen i og dæmp til svag varme.

Skrab æggemassen jævnligt fra bunden med en træspatel eller grydeske.

Fjern panden fra varmen, når æggemassen er næsten stivnet og overfladen blank.

Pynt med tomater i både og hakket purløg.

 

Prøv også:

Tilsæt frisk hakket persille, estragon eller andre krydder- urter til æggemassen.

eller

Tilsæt 50 g revet, fast ost til æggemassen.

eller med krydderstegt bacon


 

Tips: Tilberedning i mikrobølgeovn: Lav ½ portion æggemasse, hæld det i en lille fladbundet skål med smørret.

Sæt det i ovnen ved 1000 watt i 40 sek. Rør i æggemassen og giv det derefter 1 min. mere.




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 6.012 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her