Logo

Rørt sennep

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¼ dl sæddodder (fås hos materialisten)
1 dl gule sennepsfrø
2 tsk honning
2 spsk vand
lidt valle fra kærnemælk
salt
 
Frøene knuses i en morter.
Smages til med honning, valle, vand og salt.
Lad den stå og trække min 1 døgn.
Vikingemad fra Limfjorden omkring 1000-tallet
Merete Boel Essenbæk

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.243 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her