Logo

Scallop Sashimi with artichoke essence/truffle oil

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 personer)
 
Trøffelolie
Jordskokkesaft af 100 g jordskokker (kørt gennem en saftpresse)
Finthakket purløg
2 friske shiitake svampe i tynde skiver
Dressing til svam­pene: (2 spsk citronsaft, 2 spsk olie, salt og peber)
Sorte peberkorn
4 kam­muslinger a 4 tynde skiver
4 spiseskeer fx kinesiske porcelæn
 
Shiitake svampe: Vend svampene med dressing og kværn sort peber over. Lad trække ½ time.
 
Servering: Læg 4 skiver kammusling i hver spiseske.
Fordel shiitake salaten ovenpå, øs 2 tsk jordskokkesaft over hver anretning og dryp 3-4 dråber trøf­felolie på.
Pynt med friskhakket purløg og server omgående.
 
Det er Scallop Sashimi på den underste/forreste ske.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.965 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her