Logo

Sennep med sød kanelbark

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

16 g kanelbark,
8 g muskatblomme,
4 g kardemomme,
12 g ingefær,
16 g spidskommen,
2 g røde, tørre roser,
2 g anis,
2 g rød og gul safran,
vin.

Alle krydderierne stødes til et fint pulver. Vin tilsættes, sennepen smages til med sukker evt. salt. Opbevares i køleskab.

Ved pest frarådes den varme og tørre sennep, der bør anvises et substitut.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 997 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her