Logo

Skorzonerrodssalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

 

3 skorzonerrødder

saft fra 1/2 citron

3 æbler

5 mandler

200 g druer

2 ferskner

2 spsk kokosmel

 

Skorzonerrødderne skrabes rene og skæres ud i tynde skiver, der vendes i saften fra en halv citron.

Æblerne skæres i småbidder.

Mandlerne grovhakkes, dru­erne halveres.

Fersknerne skæres i småbidder, og alt blandes sammen.

Der drysses med kokosmel til slut.

Salaten serveres til vildtsteg eller som dessert med flødeskum.

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering (0 stemmer)
Siden er blevet set 404 gange.
Annoncører

Kommentarer

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Nyt design

Vi har fået nyt design, håber at I kan lide det.

Gode tilbud til dig

Vil du annoncere?
Fodspor
Feedback
Tip en ven