Logo

Stegesild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Saltsild var hverdagsspise, og derfor findes der sparsomt med anvisninger.
Sildefiskeriet varede fra august til slutningen af oktober, dvs. at sildene har været nedsaltet til en julemenu.

8 stk saltsild a 150 g,
rugmel,
smør,
peber.
Tilbehør: Sennep, sukker, rugbrød, smør og øl.

Sildene renses og udvandes i et par timer. Vendes i rugmel iblandet grovkværnet peber.
Smørret kommes på en pande og opvarmes. Sildene lægges på panden og steges ved jævn varme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.044 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her