Logo

Stegt spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g spinat,
½ l vand,
½ dl olivenolie,
stødt sort peber,
½ tsk fintrevet muskatnød,
salt,
1 tsk råsukker.

Spinaten nippes, skylles, blancheres og hældes i en sigte. Spinaten hakkes groft med en kniv.
Olie kommes i en tykbundet gryde og varmes op. Den hakkede spinat, krydderier og sukker tilsættes, retten sauteres og smages til.
Serveres straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.647 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her