Logo

Sushiris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Man kan naturligvis ikke lave sushi uden sushiris, så her er en forholdsvis tilgængelig opskrift. Brug risene til at lave nigiri, maki-ruller og så videre med for eksempel laks eller tun.

 

1 kg sushi-ris
1 ¼ l vand
125 ml. sushi-vineddike
2 tsk salt
2 spsk sukker

*
 
Vask risene i koldt vand og kog dem i vandet i 22 minutter.
Sluk for varmen og lad risene stå og trække med låg i ca. 20 min.
Tilberedes i en tykbundet gryde.
Når risene er kogt, lægges de i en fladbundet skål, der ikke må være af metal.
Pløj forsigtigt frem og tilbage med en træspatel.
Kog nu i en gryde vineddike, salt og sukker til en klar væske og tilsæt den derefter i en tynd stråle risene, så den bliver godt fordelt.
Rør forsigtigt rundt imens.
Risene skal derefter afkøles (med en vifte) til de har kropstemperatur.
Derefter er de klar til brug.
Een del sushi opskrifter er afprøvet og denne er den bedste indtil videre.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.296 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her