Afrikanske ribben

SværhedsgradPrisForrige (Alt + P)Tilbage til listen (Alt + B)Næste (Alt + N)Print denne opskrift (Ctrl + P)Tip en venFacebook icon
Ca 1 1/2 kg ribben
2. spsk smør
1 dl olie
4-5 hele kanel
3-4 fed hvidløg
Saft af 2 ds abrikoser
 
Ribbene brunes godt i smør og olie, de skal være meget mørke.
Tilsæt vand, saft fra abrikoser og krydderier.
Lad det småsimre ca 1 time.
Server ris til og inden retten er helt færdig varmes abrikoserne i gryden sammen med benene.

Giv karakter

Klik på det antal stjerner du vil give denne opskrift? 
Brugernes vurdering 6,0 (1 stemmer)
Denne opskrift er blevet vist 437 gange.

Kommentarer

Navn*:
E-mail*:
Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
Kommentar*:
QV
Annoncører
Få mail med de
sidste nye opskrifter

Grød
Grød
Grill Grill/båd/camping Kamera Billedeopskrifter Tips
Tips
Madplaner
Madplan
Logo: Madlex.dk
Mad leksikon
Tip en venTip dine venner
om os

Se også:
Madlex.dk drikkeABC.dk cuisineABC.com

 

 

 

Logo: 5 kokkehuer

madABC.dk

 

 

Kok