Annoncører
Lav en flot hjemme-
side med dine
egne opskrifter
 Nyeste
Crêpes Suzette
Frisk rødkålssalat med appelsin og mandler
Kogning af rejer
Orange-nødde-chokoladekage
Blomkålssuppe
Grønlangkål med medister
Tips: Sæberester bliver til sæbe
Kold agurkesuppe til picnic
Tre snacks til den ultimative kasinofest
Boller, bagt uden gær

 Mest viste
Bagt kartoffel - mikroovn
Boller, bagt uden gær
- Tærtedej til madtærte
Flæskesteg - Tips og gode ideer
Nem Græsk Farsbrød
Tips: Hvor meget vejer ægget?
Kong Frederiks livret
- Skaldyrs håndbogen
- Stegeso - Römertopf - cocotte
Ovnstegt hamburgerryg

Boller i carry

SværhedsgradPrisForrige (Alt + P)Tilbage til listen (Alt + B)Næste (Alt + N)Print denne opskrift (Ctrl + P)Tip en venFacebook icon
4 portioner.

Madopskrift billede


400 g hakket svinekød 10-12%
1 lille revet løg
1 1/2 tsk salt
1 dl hvedemel
2 dl skummetmælk
1 æg
Peber
20 g smør eller olie til stegning

Sauce:
1 lille løg
1 tsk olie
2 tsk mild karry
4 dl hønsebouillon
Evt. 1 spsk friskrevet eller finthakket syltet ingefær
1 spsk citronsaft
1 tsk sukker
1 spsk majsstivelse
1/2 dl fløde 13%

Tilbehør:
40 g parboiled løse ris til hver.
Dampede broccolibuketter.

Bring 1 l vand i kog i en gryde. Tilsæt 2 tsk salt.
Med en stor teske formes kødboller som koges i vandet, ca. 8 min. i alt. Tag bollerne op med en hulske og afdryp dem i en sigte.
Hak løget og svits det i olien sammen med karry.
Tilsæt bouillon, ingefær, citronsaft og sukker.
Kog det sammen ca. 5 min.
Rør majstivelsen ud i fløden og rør det i.
Smag til med salt og peber.
Kom kødbollerne i, varm igennem og server med ris og grønsager.

Giv karakter

Klik på det antal stjerner du vil give denne opskrift? 
Brugernes vurdering ( stemmer)
Denne opskrift er blevet vist 3705 gange.

Kommentarer

Navn*:
E-mail*:
Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
Kommentar*:
QV
Annoncører

 

 

Logo: 5 kokkehuer

madABC.dk

 

 

 

37.789 gode opskrifter.

Kok