Logo

Fiskefars i fad Sørens

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g færdig fiskefars

1 bakke champignon

et par løg

3-4 tomater

mælk eller fløde

bacon i tern

ca. 2 dl tomatjuice

salt og peber

 

Champignon snittes fint og løget rives.

Blandes i farsen, som røres op med mælk eller fløde til en lidt lind konsistens.

Skær tomaterne i skiver og læg de fleste i bunden af et ildfast fad.

Læg farsen henover og tomater ovenpå igen.

Drys bacontern henover, og sæt fadet i ovnen ved 200°C i ca. 15 min.

Hæld et par dl tomatjuice rundt i kanten af fadet og lad det stege videre 15 min. mere.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.910 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her