Annoncører
Lav en flot hjemme-
side med dine
egne opskrifter
 Nyeste
Tips: Sæberester bliver til sæbe
Kold agurkesuppe til picnic
Tre snacks til den ultimative kasinofest
Boller, bagt uden gær
Broccoli-gryde
Broccolisauce
Broccolisauce til pasta
Broccolisalat med tomat
Broccolisalat med pinjekerner og bacon
Broccolisalat med peanuts og bacon

 Mest viste
Bagt kartoffel - mikroovn
Boller, bagt uden gær
- Tærtedej til madtærte
Flæskesteg - Tips og gode ideer
Nem Græsk Farsbrød
Tips: Hvor meget vejer ægget?
Kong Frederiks livret
- Skaldyrs håndbogen
- Stegeso - Römertopf - cocotte
Ovnstegt hamburgerryg

Frølår à la Falsled Kro

SværhedsgradPrisForrige (Alt + P)Tilbage til listen (Alt + B)Næste (Alt + N)Print denne opskrift (Ctrl + P)Tip en venFacebook icon
4 portioner.

 

I Kina spiser man hunde, i Frankrig frølår. Det sidste har jeg prøvet, det smager pragtfuldt. Her er en dejlig opskrift fra den fremragende kok Jean-Louis Lieffroy fra Falsled Kro, dengang han endnu var ganske ung. Vi er tilbage i 1973, men han har stadig det gastronomiske ansvar for dette dejlige sted. Sammen med Michelle Michaud gav han følgende opskrift, her indrettet efter dybfrost. Han siger: "Det er ganske let, og har De prøvet det blot een gang, så tør jeg sværge på, at det bliver Deres foretrukne hors d'ouevre!" . Jeg er ganske enig!

12 frølår (dybfrost)
en flaske tør hvidvin
fint hakket hvidløg
persille
mælk
olivenolie, smør og hvedemel
salt og peber

De optøede frølår dyppes i en underkop med mælk og vendes flere gange i en blanding af hvedemel, salt og peber.

Hvidløg og persille er fint hakket på forhånd.
På en godt varmet pande brunes frølårene i olivenolie i et minut, ikke for mange ad gangen.

Derpå tages de op, de drypper af, olivenolien hældes fra panden og erstattes med en klat smør, så svitses hvidløgene og frølårene lægges ned på panden igen for til slut at blive drysset med lidt persille.

Til slut glaseres det hele med en sjat hvidvin og resten drikkes til!

Sæt den foran gæsterne, og de vil sidde stille og nyde denne smagsoplevelse!


Drik hvidvin til og men undgå at få en tudse i halsen.


 

Giv karakter

Klik på det antal stjerner du vil give denne opskrift? 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Denne opskrift er blevet vist 1685 gange.

Kommentarer

Navn*:
E-mail*:
Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
Kommentar*:
QV
Annoncører
Få mail med de
sidste nye opskrifter

Grød
Grød
Grill Grill/båd/camping Kamera Billedeopskrifter Tips
Tips
Madplaner
Madplan
Logo: Madlex.dk
Mad leksikon
Tip en venTip dine venner
om os

Se også:
Madlex.dk drikkeABC.dk cuisineABC.com

 

 

 

Logo: 5 kokkehuer

madABC.dk

 

 

 

37.789 gode opskrifter.

Kok