Gulerodskage - diabetiker

SværhedsgradPrisForrige (Alt + P)Tilbage til listen (Alt + B)Næste (Alt + N)Print denne opskrift (Ctrl + P)Tip en venFacebook icon

4 store æg
250 g hvedemel
160 g Atwel eller Perfect Fit
2 tsk bagepulver
2 tsk kanel
½ dl olie
325 g gulerødder

Æggene piskes godt.
Hvedemel, sødemiddel, bagepulver og kanel sigtes i.
Gulerødderne skrælles og rives groft eller fint.
Olien og de revne gulerødder vendes forsigtigt i.
Dejen hældes i en smurt, lille bradepande.
Kagen bages ved 175°C på næstnederste ovnrille i ca. 40 min.
Kagen afkøles og deles i 16 stykker.

Giv karakter

Klik på det antal stjerner du vil give denne opskrift? 
Brugernes vurdering ( stemmer)
Denne opskrift er blevet vist 517 gange.

Kommentarer

Navn*:
E-mail*:
Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
Kommentar*:
QV
Annoncører
Få mail med de
sidste nye opskrifter

Grød
Grød
Grill Grill/båd/camping Kamera Billedeopskrifter Tips
Tips
Madplaner
Madplan
Logo: Madlex.dk
Mad leksikon
Tip en venTip dine venner
om os

Se også:
Madlex.dk drikkeABC.dk cuisineABC.com

 

 

 

Logo: 5 kokkehuer

madABC.dk

 

 

Kok