Logo

Gulerodskage - glutenfri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

350 g mandler (evt.½ solsikkekerner)
400 g gulerødder
4 æggeblommer
3 dl lys farin
½ dl pre-mix
reven skal af 1 appelsin
4 stiftpiskede hvider

Hak mandlerne fint og riv gulerødderne fint.

Pisk æggeblommer og farin til det skummer.

Vend hviderne i. Bag ved 170°C i 45-50 minutter.

Kagen vinder ved at stå et par dage.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.366 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her