Logo

Honningglaseret andebryst med rodfrugter i persille-hvidløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 andebryster a ca 300 g
800 g rensede rodurter og løgvækster, f.ex gulerødder, pasti-nak,

selleri, porre og løg
4 spsk sherryeddike
4 spsk sherry
2 spsk honning
4 fed hvidløg
1 bdt persille
salt og peber

Skær grønsagerne i mindre stykker. Hak persille og hvidløg fint.
Rids andebrysterne på kryds og tværs på fedtsiden.
Pas på ikke at skære i kødet.
Kom brysterne på en meget varm jernpande med fedtsiden nedad.
Steg ca 3-4 minutter på fedtsiden, vend brysterne og steg videre et par minutter på den anden side.
Krydr med salt og peber. Kom andebrysterne i en bradepande.
Hæld fedtet fra panden. Kog panden af med sherrydddike.
Hæld pandeafkoget i bradepanden.
Steg herefter brysterne i ovnen 6-8 minutter ved 225°C.
Tag dem ud, pensl med smeltet honning og slut med at give brysterne et par minutter under grillen til de er gyldne.
Lad brysterne trække 5 minutter før de skæres i skiver og serveres med sherrysky og rodfrugter.
Tør panden af med køkkenrulle. Kom tre spsk af andefedtet i panden og
rist grønsagerne ved jævn varme. Krydr med salt og peber undervejs.
Når grønsagerne er gyldne og sprød-møre røres persille og hvidløg i.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.296 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her