Annoncører
Lav en flot hjemme-
side med dine
egne opskrifter
 Nyeste
Frisk rødkålssalat med appelsin og mandler
Kogning af rejer
Orange-nødde-chokoladekage
Blomkålssuppe
Grønlangkål med medister
Tips: Sæberester bliver til sæbe
Kold agurkesuppe til picnic
Tre snacks til den ultimative kasinofest
Boller, bagt uden gær
Broccoli-gryde

 Mest viste
Bagt kartoffel - mikroovn
Boller, bagt uden gær
- Tærtedej til madtærte
Flæskesteg - Tips og gode ideer
Nem Græsk Farsbrød
Tips: Hvor meget vejer ægget?
Kong Frederiks livret
- Skaldyrs håndbogen
- Stegeso - Römertopf - cocotte
Ovnstegt hamburgerryg

Honningglasseret skinke

SværhedsgradPrisForrige (Alt + P)Tilbage til listen (Alt + B)Næste (Alt + N)Print denne opskrift (Ctrl + P)Tip en venFacebook icon
8 portioner.
1 1/2-2 kg Kogt eller ovnstegt letsaltet skinke uden ben – evt. røget
 
Glasering:
3-4 spsk fast honning
25 g smør
8 enebær
revet skal af 1 appelsin
peber
 
Skær sværen af skinken.
Glasering:
Rør honning og smør sammen.
Knus enebærrene i morter og tilsæt dem sammen med appelsinskal og
peber.
Fordel glaseringen over skinkens overside.
Læg skinken i en lille bradepande og sæt den i ovnen ca. 15-25 minutter
ved 225ºC, til den er gylden.
Tiden afhænger af, om skinken er varm eller kold, når den sættes i
ovnen.
Øs honningsmørret over skinken, efterhånden som det smelter.
Server skinken varm eller kold med grønsager.

Giv karakter

Klik på det antal stjerner du vil give denne opskrift? 
Brugernes vurdering ( stemmer)
Denne opskrift er blevet vist 734 gange.

Kommentarer

Navn*:
E-mail*:
Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
Kommentar*:
QV
Annoncører
Få mail med de
sidste nye opskrifter

Grød
Grød
Grill Grill/båd/camping Kamera Billedeopskrifter Tips
Tips
Madplaner
Madplan
Logo: Madlex.dk
Mad leksikon
Tip en venTip dine venner
om os

Se også:
Madlex.dk drikkeABC.dk cuisineABC.com

 

 

 

Logo: 5 kokkehuer

madABC.dk

 

 

 

37.789 gode opskrifter.

Kok