Logo

Hummerhalesuppe 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 små tomater
4 små skalotteløg
2 spsk smør
1 spsk hvedemel
6 spsk tør hvidvin
6 ½ dl varm hønsebouillon
2 dl piskefløde
lidt salt og sukker
friskmalet hvid peber
nogle stænk tabascosauce
250 g nypillede jomfruhummerhaler
2 bundter purløg
 
Tomater skylles, snittes i toppen, overhældes med kogende vand, flås, halveres og udkernes.
Frugtkødet skæres i meget små tern.
Skalotteløg pilles, hakkes fint og snurrer klare i en gryde med smørret.
Hvedemel tilsættes, brunes let under omrøring og hvidvinen hældes ved.
Bouillonen røres i lidt af gangen og fløden tilsættes.
Suppen koger op, smages til med salt, sukker, peber og tobascosauce.
Simrer i 5 minutter ved ganske svag varme.
Hummerhalerne skylles og varmes i suppen sammen med tomatterningerne. Purløg skylles, duppes tør og klippes fint. 2 spsk tilsættes suppen
Suppen anrettes i forvarmede tallerkener, drysses med resten af det klippede purløg og serveres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.069 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her