Hummerhalesuppe

SværhedsgradPrisForrige (Alt + P)Tilbage til listen (Alt + B)Næste (Alt + N)Print denne opskrift (Ctrl + P)Tip en venFacebook icon
4 portioner.
2 poser frosne hummerhaler
1 gul peber
3 tsk karry
olie
1/2 l. fløde
1/2 l. mælk
2 tsk Maizenamel
salt, peber og evt. ekstra karry
 
Svits karry af i olien og kom hummerhalerne i.
Steg dem lidt og kom finthakket gul peber i.
Steg dem med lidt.
Drys Maizena hvedemel på, kom fløde og mælk i, småkog i 8-10 min.
Smag til med salt, peber og evt. ekstra karry
Serveres med flûtes.

Giv karakter

Klik på det antal stjerner du vil give denne opskrift? 
Brugernes vurdering ( stemmer)
Denne opskrift er blevet vist 2490 gange.

Kommentarer

Navn*:
E-mail*:
Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
Kommentar*:
QV
Annoncører
Få mail med de
sidste nye opskrifter

Grød
Grød
Grill Grill/båd/camping Kamera Billedeopskrifter Tips
Tips
Madplaner
Madplan
Logo: Madlex.dk
Mad leksikon
Tip en venTip dine venner
om os

Se også:
Madlex.dk drikkeABC.dk cuisineABC.com

 

 

 

Logo: 5 kokkehuer

madABC.dk

 

 

Kok