1 kalkunbryst a ca 800 g
3 gulerødder pænt store
3 pæne porre
1 stort løg
2 dåser hakket tomat
2 grønsagsbouillon terninger
1 pose pasta skruer eller penne
salt og peber
Et ovnfast fad eller en stegeso
Skyl kalkunbrystet og fjern eventulle sener.
Rens porrene, skær dem i tynde skiver og kom dem op i fadet.
Skræl gulerødderne og flæk dem på langs to gange, skær dem i små stykker og kom dem op til porrene.
Pil løget, skær det i tynde ringe og fordel det ud over grønsagerne.
Tag de 2 bouillonterninger og læg dem ind i mellem grønsagerne.
Læg så brystet i fadet over grønsagerne, hæld så de 2 dåser tomat henover og krydr med salt og peber.
Stil det i ovnen ved 200°C i ca 5 kvarter.
Kog pastaen og server til med eventuelt et stykke ciabatta brød.