Logo

Kalkunbryst i fad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kalkunbryst a ca 800 g
3 gulerødder pænt store
3 pæne porre
1 stort løg
2 dåser hakket tomat
2 grønsagsbouillon terninger
1 pose pasta skruer eller penne
salt og peber
 
Et ovnfast fad eller en stegeso
Skyl kalkunbrystet og fjern eventulle sener.
Rens porrene, skær dem i tynde skiver og kom dem op i fadet.
Skræl gulerødderne og flæk dem på langs to gange, skær dem i små stykker og kom dem op til porrene.
Pil løget, skær det i tynde ringe og fordel det ud over grønsagerne.
Tag de 2 bouillonterninger og læg dem ind i mellem grønsagerne.
Læg så brystet i fadet over grønsagerne, hæld så de 2 dåser tomat henover og krydr med salt og peber.
Stil det i ovnen ved 200°C i ca 5 kvarter.
Kog pastaen og server til med eventuelt et stykke ciabatta brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.930 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her