Annoncører
Lav en flot hjemme-
side med dine
egne opskrifter
 Nyeste
Abalone à la plaque krokant aubergine og røget ærteskum
Abrikossmåkager
Brandade - klipfisk
Braiseret svinekød med appelsin og fennikel
Braiseret rødkål
Braiseret kalveskank i lag med rødløg, soltørrede tomater ...
Braiseret kalvelever - i trykkoger
Braiseret oksekød med fem slags svampe
Braiseret lam med gyldne tropiske frugter
Braiseret lamme­bryst med spidskål og parmesan

 Mest viste
Bagt kartoffel - mikroovn
- Tærtedej til madtærte
Flæskesteg - Tips og gode ideer
Nem Græsk Farsbrød
Tips: Hvor meget vejer ægget?
Hjemmelavet æblesaft
Kong Frederiks livret
- Skaldyrs håndbogen
- Stegeso - Römertopf - cocotte
Ovnstegt hamburgerryg

Kalvecuvette med porre, chili og gedeost

SværhedsgradPrisForrige (Alt + P)Tilbage til listen (Alt + B)Næste (Alt + N)Print denne opskrift (Ctrl + P)Tip en venFacebook icon
til 2 personer

1 bdt dild
1 ca. 100 g gedeost
4 stk rensede porrer
1 fintsnittet chili
1 lille kalvecuvette
kapers
salt og peber

Tilberedning:
Krydr kødet med salt og peber. Steg det i en varm ovn, 200ºC i 20 minutter. Tag kødet ud og lad det hvile lunt i 10 minutter. Snit porrerne og damp dem i kogende letsaltet vand i 4 - 5 minutter. Hæld vandet fra og vend dem med chili, kapers, gedeost og plukket dild. Krydr med salt og peber. Server til tynde skiver af kødet.

NB: Er der kød tilovers er det dejligt pålæg til madpakken.
---

Giv karakter

Klik på det antal stjerner du vil give denne opskrift? 
Brugernes vurdering ( stemmer)
Denne opskrift er blevet vist 2867 gange.

Kommentarer

Navn*:
E-mail*:
Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
Kommentar*:
QV
Annoncører
Få mail med de
sidste nye opskrifter

Grød
Grød
Grill Grill/båd/camping Kamera Billedeopskrifter Tips
Tips
Madplaner
Madplan
Logo: Madlex.dk
Mad leksikon
Tip en venTip dine venner
om os

Se også:
Madlex.dk drikkeABC.dk cuisineABC.com

 

 

 

Logo: 5 kokkehuer

madABC.dk

 

 

 

37.799 gode opskrifter.

Kok