Logo

Påskesuppe fra Messina

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

"U sciuscieddu" er en solid påskesuppe fra Messina og som så mange andre sicilianske retter fra 1800-tallets adelskøkken egentlig af fransk oprindelse.

1 l. okse- eller kyllingebouillon
400 g hakket kalvekød
600 g frisk ricotta
7 æg
100 g reven parmesan
1 hakket dusk persille
brødkrumme

Rør en fars af kødet, 1 æg, lidt parmesan, den hakkede persille og lidt brødkrumme vædet med vand eller mælk.
Form farsen til kødboller og kog dem let i bouillonen i en gryde eller sauterpande (som kan tåle at komme i ovnen).
Hæld ricottaen, æggeblommerne, salt, peber og resten af parmesanen op i en skål.
Pisk æggehviderne stive og vend dem i.
Lad bouillonen og kød bollerne varme, indtil bouillonen kommer i kog.
Tilsæt ricotta-blandingen uden at røre rundt.
Ricotta-blandingen skal dække hele grydens overflade.
Lad suppen koge ved svag varme i et par minutter og sæt den derefter i en 250ºC varm ovn i mindst 15 minutter.

Serveres varm.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.441 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her