Pizzasnegle - sunde

SværhedsgradPrisForrige (Alt + P)Tilbage til listen (Alt + B)Næste (Alt + N)Print denne opskrift (Ctrl + P)Tip en venFacebook icon

40 pizzasnegle 
Pizza dej:
50 g gær
1/2 l lunken vand
100 g sukker
2 æg
1/2 tsk salt
2 håndfulde grahams hvedemel
2 - 4 stk revne gulerødder
hvedemel til dejen er let og lækker uden at klistre.
Fyld:  
1 dåse koncentreret tomatpure (ca. 70 g)  
1/4 tsk groft salt  
2 røde peberfrugter i meget småtern (ca. 200 g)  
1 lille finthakket løg (ca. 50 g)  
100 g pizzaost 
evt. 100 g finthakket kogt skinke

      
Dej:
Opløs gæren i det lunkne vand tilsæt halvdelen af melet og de øvrige ingredienser.
Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt resten af melet i.
Dejen skal hæve et lunt sted i ca. 30 min.
Ælt dejen godt igennem. rul den ud til en aflang firkant.
Fyld:
Kom tomatpure, salt og peber, peberfrugt og løg i en skål.
Lav det til en pure med blender.
Pureen smøres på dejfirkanten og den drysses med reven ost.
Rul dejen sammen til en aflang pølse og skær den ud i 40 stykker.
Læg sneglene på bageplader med bagepapir og lad dem hæve tildækket i ca. 20 min.
Bag sneglene midt i ovnen.
Lad pizzasneglene køle af på en bagerist.

Giv karakter

Klik på det antal stjerner du vil give denne opskrift? 
Brugernes vurdering 2,0 (7 stemmer)
Denne opskrift er blevet vist 7582 gange.

Kommentarer

Navn*:
E-mail*:
Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
Kommentar*:
QV
Annoncører
Få mail med de
sidste nye opskrifter

Grød
Grød
Grill Grill/båd/camping Kamera Billedeopskrifter Tips
Tips
Madplaner
Madplan
Logo: Madlex.dk
Mad leksikon
Tip en venTip dine venner
om os

Se også:
Madlex.dk drikkeABC.dk cuisineABC.com

 

 

 

Logo: 5 kokkehuer

madABC.dk

 

 

Kok