Skaldyrspasta

SværhedsgradPrisForrige (Alt + P)Tilbage til listen (Alt + B)Næste (Alt + N)Print denne opskrift (Ctrl + P)Tip en venFacebook icon
4 portioner.

200 g pasta
1 rødløg
2 hvidløg
100 g champignon
2 spks olivenolie
3 1/2 dl purerede tomater
200 g krappekød
salt og peber
 
Kog pasta efter pakkens anvisning, pil løg og hak dem fint, rens champignon og skær dem i skiver.
Sautèr løg, champignon med knust hvidløg på en pande med olie, tilsæt de purerede tomater og lad saucen simre i 5 min. smag til med salt og peber.
Lad krappekødet dryppe af i en sigte og vend det i saucen.
Vend den afdryppede pasta med saucen og server straks.

Tips: purerede tomater kan erstattes af hakkede tomater eller hele flåede tomater.

Giv karakter

Klik på det antal stjerner du vil give denne opskrift? 
Brugernes vurdering ( stemmer)
Denne opskrift er blevet vist 1085 gange.

Kommentarer

Navn*:
E-mail*:
Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
Kommentar*:
QV
Annoncører
Få mail med de
sidste nye opskrifter

Grød
Grød
Grill Grill/båd/camping Kamera Billedeopskrifter Tips
Tips
Madplaner
Madplan
Logo: Madlex.dk
Mad leksikon
Tip en venTip dine venner
om os

Se også:
Madlex.dk drikkeABC.dk cuisineABC.com

 

 

 

Logo: 5 kokkehuer

madABC.dk

 

 

Kok