Logo

Skildpaddebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

til 4 personer

1 dåse små fiskeboller,
ca. ½ dl sherry,
1 dåse forloren skildpadde,
1 dåse skivede champignoner,
1 ½ dl fløde,
1 hønsebouillonterning,
et par dråber kulør,
evt. lidt saucejævner,
1-2 tsk tomatkoncentrat,
lidt engelsk sauce,
chili pulver,
4 tykke skiver franskbrød,
4 "smilende" æg.

Læg de afdryppede fiskeboller i blød i sherry.
Varm imens skildpadden op med champignoner + lidt af væden fra disse, fløde og bouillonterning.
Juster med kulør og evt. saucejævner og tilsæt fiskeboller og sherry.
Smag blandingen til med tomatkoncentrat, engelsk sauce og chili, varm den igennem og fordel den på lune brødskiver.
Garner med æggebåde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.278 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her