Annoncører
Lav en flot hjemme-
side med dine
egne opskrifter
 Nyeste
Crêpes Suzette
Frisk rødkålssalat med appelsin og mandler
Kogning af rejer
Orange-nødde-chokoladekage
Blomkålssuppe
Grønlangkål med medister
Tips: Sæberester bliver til sæbe
Kold agurkesuppe til picnic
Tre snacks til den ultimative kasinofest
Boller, bagt uden gær

 Mest viste
Bagt kartoffel - mikroovn
Boller, bagt uden gær
- Tærtedej til madtærte
Flæskesteg - Tips og gode ideer
Nem Græsk Farsbrød
Tips: Hvor meget vejer ægget?
Kong Frederiks livret
- Skaldyrs håndbogen
- Stegeso - Römertopf - cocotte
Ovnstegt hamburgerryg

Skorzonerrodssalat

SværhedsgradPrisForrige (Alt + P)Tilbage til listen (Alt + B)Næste (Alt + N)Print denne opskrift (Ctrl + P)Tip en venFacebook icon

 

3 skorzonerrødder

saft fra 1/2 citron

3 æbler

5 mandler

200 g druer

2 ferskner

2 spsk kokosmel

 

Skorzonerrødderne skrabes rene og skæres ud i tynde skiver, der vendes i saften fra en halv citron.

Æblerne skæres i småbidder.

Mandlerne grovhakkes, dru­erne halveres.

Fersknerne skæres i småbidder, og alt blandes sammen.

Der drysses med kokosmel til slut.

Salaten serveres til vildtsteg eller som dessert med flødeskum.

 

Giv karakter

Klik på det antal stjerner du vil give denne opskrift? 
Brugernes vurdering ( stemmer)
Denne opskrift er blevet vist 397 gange.

Kommentarer

Navn*:
E-mail*:
Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
Kommentar*:
QV
Annoncører

 

 

Logo: 5 kokkehuer

madABC.dk

 

 

 

37.789 gode opskrifter.

Kok