Annoncører
Lav en flot hjemme-
side med dine
egne opskrifter
 Nyeste
Abalone à la plaque krokant aubergine og røget ærteskum
Abrikossmåkager
Brandade - klipfisk
Braiseret svinekød med appelsin og fennikel
Braiseret rødkål
Braiseret kalveskank i lag med rødløg, soltørrede tomater ...
Braiseret kalvelever - i trykkoger
Braiseret oksekød med fem slags svampe
Braiseret lam med gyldne tropiske frugter
Braiseret lamme­bryst med spidskål og parmesan

 Mest viste
Bagt kartoffel - mikroovn
- Tærtedej til madtærte
Flæskesteg - Tips og gode ideer
Nem Græsk Farsbrød
Tips: Hvor meget vejer ægget?
Hjemmelavet æblesaft
Kong Frederiks livret
- Skaldyrs håndbogen
- Stegeso - Römertopf - cocotte
Ovnstegt hamburgerryg

Skorzonerrodssalat

SværhedsgradPrisForrige (Alt + P)Tilbage til listen (Alt + B)Næste (Alt + N)Print denne opskrift (Ctrl + P)Tip en venFacebook icon

 

3 skorzonerrødder

saft fra 1/2 citron

3 æbler

5 mandler

200 g druer

2 ferskner

2 spsk kokosmel

 

Skorzonerrødderne skrabes rene og skæres ud i tynde skiver, der vendes i saften fra en halv citron.

Æblerne skæres i småbidder.

Mandlerne grovhakkes, dru­erne halveres.

Fersknerne skæres i småbidder, og alt blandes sammen.

Der drysses med kokosmel til slut.

Salaten serveres til vildtsteg eller som dessert med flødeskum.

 

Giv karakter

Klik på det antal stjerner du vil give denne opskrift? 
Brugernes vurdering ( stemmer)
Denne opskrift er blevet vist 381 gange.

Kommentarer

Navn*:
E-mail*:
Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
Kommentar*:
QV
Annoncører
Få mail med de
sidste nye opskrifter

Grød
Grød
Grill Grill/båd/camping Kamera Billedeopskrifter Tips
Tips
Madplaner
Madplan
Logo: Madlex.dk
Mad leksikon
Tip en venTip dine venner
om os

Se også:
Madlex.dk drikkeABC.dk cuisineABC.com

 

 

 

Logo: 5 kokkehuer

madABC.dk

 

 

 

37.799 gode opskrifter.

Kok