Annoncører
Lav en flot hjemme-
side med dine
egne opskrifter
 Nyeste
Crêpes Suzette
Frisk rødkålssalat med appelsin og mandler
Kogning af rejer
Orange-nødde-chokoladekage
Blomkålssuppe
Grønlangkål med medister
Tips: Sæberester bliver til sæbe
Kold agurkesuppe til picnic
Tre snacks til den ultimative kasinofest
Boller, bagt uden gær

 Mest viste
Bagt kartoffel - mikroovn
Boller, bagt uden gær
- Tærtedej til madtærte
Flæskesteg - Tips og gode ideer
Nem Græsk Farsbrød
Tips: Hvor meget vejer ægget?
Kong Frederiks livret
- Skaldyrs håndbogen
- Stegeso - Römertopf - cocotte
Ovnstegt hamburgerryg

Svinekam stegt som vildt

SværhedsgradPrisForrige (Alt + P)Tilbage til listen (Alt + B)Næste (Alt + N)Print denne opskrift (Ctrl + P)Tip en venFacebook icon
4 portioner.
1 kg svinekam uden svær
Lidt smør
Salvie
Rosmarin
Enebær
Merian
300 g waldorffsalat
Tyttebær
1/2 l. brun kalvebouillon
Piskefløde
Gelé
kulør

Svinekam brunes i smør og krydres med salvie, rosmarin, merian, enebær, salt og peber.
Steges i ovn ved ca 180°C i ca. 1 1/2 time.
Den sidste 1/2 time tilsættes 5 dl vand ved stegen. Hviler i ca 15 min. før udskæring.
Stegeskyen sigtes ned i den brune kalvebouillon og reduceres (koges ned) til ca. 5 dl haves.
Fonden jævnes til passende konsistens haves og tilsættes lidt piskefløde, smages til med gelé, salt og peber. Evt. lidt kulør.
Serveres med salat waldorff, tyttebær og flødesauce.

Giv karakter

Klik på det antal stjerner du vil give denne opskrift? 
Brugernes vurdering 3,5 (2 stemmer)
Denne opskrift er blevet vist 5330 gange.

Kommentarer

Navn*:
E-mail*:
Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
Kommentar*:
QV
Annoncører

 

 

Logo: 5 kokkehuer

madABC.dk

 

 

 

37.789 gode opskrifter.

Kok