Logo

Courgettekage - bradepandekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 spsk honning
½ dl olie
3 æg
300 g courgetter
2 tsk stødt kanal
1 tsk stødt nellike
1 tsk revet ingefær
125 g rosiner
nødder efter behag
1 tsk bagepulver
125 g grahamsmel
125 g hvedemel

Tænd ovnen.
Rør honning og olie sammen og pisk æggene i et ad gangen.
Skyl courgetterne og riv dem på den fine side af rivejernet.
Rør alle ingredienserne sammen i en skål.
Hæld dejen i en smurt bageform.
Bag kagen midt i ovnen.
Server evt. med cremefraiche 18%.

Tips:
Hænger kagen fast i formen så læg et fugtigt viskestykke over og lad den stå lidt.
Variation: Courgetterne kan erstattes af revne gulerødder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.102 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her