Logo

Rødspætte à la Hanne

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 store rødspættefileter
æg
rasp
250 g champignon 
5 store tomater
150 g rejer
rugbrød
salt, peber
smør eller margarine
 
Vend fileterne i æg og rasp tilsat salt og peber steg fileterne på pande og sæt dem i ovnen skær tomaterne i både og champignonerne i skiver steg dem i fedtstoffet fra fisken rejerne tilsættes de sidste 2 minutter af kogetiden garnituren hældes over fileterne og serveres med groft rugbrød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.064 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her