Logo

Hindbærsorbet - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sødt og koldt til dessert

Sødt og koldt til dessert

 

 

3 spsk rød frugtte

150 g hindbær

2 tsk cyclamat

1 spsk limesaft

*

A. Hæld 2½ dl kogende vand over teen, lad den trække i 8 min. og si den.

Lad den blive kold.

 

B. Læg nogle flotte hindbær til side, blend resten og sigt puréen.

 

C. Rør afkølet te med hindbærpuré, sødemiddel og limesaft og sæt det i fryseren i ca. 4 timer.

 

D. Pisk massen hver halve time, så der ikke danner sig små, hårde iskrystaller.

Hvis man har en elektrisk ismaskine, røres sorbeten automatisk.

 

E. Anret sorbeten i portionsskåle og pynt med hindbær.

 

Per Portion 247/59 kJ/kcal. 0 g protein. 0 g fedt. 10 g kulhydrat. 3 g fibre.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.151 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her