Logo

Chilisauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 spsk sukker
1 spsk balsamicoeddike
1 dl bouillon
¼ l. piskefløde
½ frisk chili (hakket fint) uden kerner
 
Sæt sukker, balsamicoeddike og bouillon over i en gryde og lad sukkeret smelte.
Tilsæt derefter piskefløde og den hakkede friske chili.
Når det varmet op igen, er det parat til servering.

 
Tips: Når man arbejder med frisk chili er det en god ide at bruge gummi- engangs-handsker, da chilien kan sidde på hænderne i mange timer efter, selvom man vasker hænder mange gange.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.149 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her