Logo

Steaks af kalveinderlår med rucola og frisk parmesanost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 stk steaks af kalveinderlår
½ bk. rucola
Frisk reven parmesanost
10 stk sherry tomater
olivenolie
salt og peber

Varm olivenolie på en pande og steg kødet 4 - 5 minutter.

Krydr med salt og peber.

Lad kødet hvile lunt i 5 minutter.

Anret med rucola henover kødet, sammen med halveret tomater og reven parmesanost til sidst hældes stegeskyen fra kødet henover.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.331 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her