Logo

Provencebøffer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Arbejdstid: 30 min. Stegetid: 10 min. i alt. Ikke fryse-egnede
(4 personer)

4 møre bøffer
Grønsager:
4-5 fintsnittede blegselleristilke
½ kg skalotteløg
250 g markchampignoner
2 fed hvidløg
2-3 spsk olivenolie
salt og peber
½ kg tomater
1 bdt persille
Tilbehør:
groft brød eller flûtes

Begynd med grønsagerne:
Svits blegselleri, pillede løg, markchampignoner og pillede, delte hvidløgsfed i olien i en dyb pande eller gryde.
Dæmp varmen og lad det snurre sig mørt.
Krydr med salt og peber.
Dyp tomaterne i koghedt vand, flå dem og skær dem i halve.
Steg bøfferne på panden og krydr med salt og peber.
Hak persillen fint.
Anret grønsagerne i et halvdybt fad og læg bøfferne herpå.
Læg halve tomater på og drys med hakket persille.
Groft brød eller flûtes kan serveres til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 421 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her