Arbejdstid: 30 min. Stegetid: 10 min. i alt. Ikke fryse-egnede
(4 personer)
4 møre bøffer
Grønsager:
4-5 fintsnittede blegselleristilke
½ kg skalotteløg
250 g markchampignoner
2 fed hvidløg
2-3 spsk olivenolie
salt og peber
½ kg tomater
1 bdt persille
Tilbehør:
groft brød eller flûtes
Begynd med grønsagerne:
Svits blegselleri, pillede løg, markchampignoner og pillede, delte hvidløgsfed i olien i en dyb pande eller gryde.
Dæmp varmen og lad det snurre sig mørt.
Krydr med salt og peber.
Dyp tomaterne i koghedt vand, flå dem og skær dem i halve.
Steg bøfferne på panden og krydr med salt og peber.
Hak persillen fint.
Anret grønsagerne i et halvdybt fad og læg bøfferne herpå.
Læg halve tomater på og drys med hakket persille.
Groft brød eller flûtes kan serveres til.