Logo

Lammekrebinetter med revet peberrod

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket lammekød 
Salt og peber
Revet peberrod
 
Form farsen til 6-8 krebinetter, som krydres godt med salt og peber og
steges rosa i smør på panden.
Riv frisk peberrod i grove strimler og læg omkring en toppet teskefuld
på hver. Brug eventuelt lidt hakket, syltet rødbede som supplement.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 435 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?
Effektiv reklame - klik her