Logo

Frugt marineret i hyldeblomst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Frugt marineret i hyldeblomst
Måske er du en af dem, der har lavet hyldeblomstdrik i år, ellers kan du købe den færdig.

 

1 moden melon, skåret i små stykker
250 g jordbær i kvarte

Til marinaden:
1 dl vand
1 dl hvidvin
3 spsk hyldeblomstdrik
1 dl sukker
½ stang vanille
Citronskal af ½ usprøjtet citron


Kom vand, hvidvin, hyldeblomstdrik, sukker, vanilie og citronskal i en gryde.

Kog det igennem og lad den køle af.

Si marinaden og hæld den over jordbær og melon.
Lad frugten trække et par timer, og nyd den som den er, eller til et stykke vanilleis.


Frugt pr. person: ca. 125 g

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.909 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her