Logo

Appelsinsorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

½ l 30° Bé sukkersirup (se opskrift)
½ l appelsinsaft
150 g orangekoncentrat
3 ½ dl hvidvin
¾ dl citronsaft
citronmelisse

30°Bé sukkersirup: laves af ½ l vand og 450g perlemelis. Gryde, sukker, vand og værktøj skal være pinligt rene. Vand og sukker koges under omrøring hele tiden til sukkeret er helt opløst. Koges derefter 1 minut til det er klart.
Sukkersirup blandes med alle de øvrige ingredienser og røres i ismaskine eller stilles i fryseren, hvor der røres ofte.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.458 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her