Logo

Rollmops 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg sild renses og skæres i fileter, der drysses med en blanding af 2 tsk salt, 30 g sukker og ca. 125 g finthakket løg. Rulles sammen og fæstnes med en pind. Lægges i en flad kasserolle og dampes møre med ¼ l vand, lspsk. eddike, 4-5 laurbærblade og 5-6 peberkorn. Afkøles i lagen. Spegesild kan anvendes, men da uden salt i lagen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.719 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her