Logo

Matjessild i gravlakssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 æg
2 matjesfileter
1 dl mayonaise
1 ½ spsk sød sennep
2 tsk fransk lys og usødet sennep
1 spsk sukker
1 tsk hp sauce
¾ dl fint hakket dild
dildkviste
 
Kog æggene og pil dem.
Lad sildene dryppe godt af og læg dem på et fad.
Rør mayonnaise, sennep, sukker, HP-sauce og hakket dild sammen.
Lad det stå 10 min.
Rør i det igen og hæld over sildene.
Del æggene i halve og anret dem rundt på fadet.
Pynt med dildkviste.
Server evt. med kogte kartofler og brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.625 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her