Logo

Bærsalat med citron og vanilleis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 personer

1 dl friske hindbær
1 dl friske ribs (eller andre bær)
1 dl halverede og udstenede blå druer
saft og skal fra ½ citron
rørsukker
vaniljeis af god kvalitet

Bærrene renses forsigtigt og vendes sammen med halverede druer, revet citronskal, citronsaft og sukker efter behag. Lad dette trække i 15 minutter, gerne længere. Læg vaniljeiskugler i bunden af to høje glas eller små skåle og top bærsalaten op herpå. Kan evt. serveres med små, sprøde kager, fx biscotti.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.905 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her