Logo

Kyllingepie m bacon og broccoli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 pk. butterdej
300 g kyllingeinderfilet
100 g ristede bacontern
½ bdt hakket persille
4 stk finthakkede skalotteløg
1 spsk olie
125 g champignon i skiver
100 g broccoli i små buketter
100 g revet ost
salt
peber
1 dl piskefløde
1 æg til pensling

Rul butterdejen ud til dobbelt størrelse
Smør en tærteform (26 cm) med lidt olie, og beklæd bund og sider med 3 plader.

Skær kyllingeinderfilet i mindre stykker.
Læg dem i tærten sammen med ristede bacontern, hakket persille, finthakkede skalotteløg,
champignon i skiver og blancheret broccoli.
Krydrer med salt og peber.
Drys med reven ost, og læg de sidste plader butterdej på som låg.
Pensl tærten med sammen piskede æg og skær et lille hul i midten af låget, som en femkrone
Bag tærten ved 200° i 30 minutter.
Hæld piskefløden igennem hullet, og bag yderligere 10-15 min.
Tærten serveres varm med salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.333 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?
Effektiv reklame - klik her