Logo

Glasering - med ahornsirup

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Den er især god til svine- og oksekød. Du kan bruge 200 g hakkede tomater på dåse i stedet for friske tomater. Denne portion rækker til 900 g kød eller fjerkræ.
 
1 lille løg, hakket
2 fed hvidløg, knust
1 spsk olivenolie
225 g modne blommetomater, flået, renset for kerner og hakket
salt og friskkværnet sort peber
1 kvist frisk timian
1 laurbærblad
50 ml ahornsirup
1 spsk pasta af soltørrede tomater
1 spsk mørk sojasauce
salt og friskkværnet sort peber
 
Steg løget og hvidløget i olien i 5 minutter, til de bliver bløde.
Kom tomater, salt, peber og urter i, og lad det simre kraftigt, til mængden er blevet kraftigt reduceret og tyk.
Tag urterne op af saucen, kom dem i en blender og blend dem, til de er blevet jævne.
Rør dem i ahornsiruppen sammen med pastaen af soltørrede tomater, sojasauce og krydderrierne.
Kom det på kødet, når omtrent halvdelen af tilberedningstiden er tilbage.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.563 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her