Logo

Kryddersteg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ kg nakkekam eller mellemkam uden spæk

Kryddersmør:
2 skalotteløg
1-2 hvidløg
200 g smør
3-4 spsk krydderurter – persille/purløg
1 tsk dijonsennep
1 tsk tørret estragon og basilikum

Bagte kartofler

Kammen gnides med salt og peber, lægges i bradepande og kommes i en 190°C varm ovn i ca. 40 min.
Tilbered kryddersmørret (ca. halvdelen tilsættes ikke senneppen, dette smør serveres til og lidt af det kommes i de ovnbagte kartofler).
Efter 40 min. tages stegen ud, og smørret kommes oven på stegen, som sættes i ovn igen og steges færdig.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.561 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her