Logo

Figenkonfekt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

500 g tørrede figner

250 g hasselnødder

1 dl kokosmel

saft fra 1 appelsin

 

Figner, nødder og kokosmel køres igen­nem kødhakkeren og blandes godt.

Saften fra appelsinen æltes i massen, som trilles til små runde kugler, der kan dyppes i varm kogechokolade eller rulles i kokosmel.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.016 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Statsministeren får job i udlandet siger rygterne.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her