Logo

Spansk kartoffel-æggekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 bagekartofler, skrællede og skåret i terninger (1x1 cm)
2 finthakkede løg
1 fed finthakket hvidløg
salt og peber
2 spsk olivenolie
4 æg
1 dl piskefløde

Kartofler, løg, hvidløg, salt og peber blandes sammen og steges møre på en pande - der kan tåle bagefter at gå i en ovn - i olien.
Pisk æg og fløde sammen.

Rør det ud i kartoffel/løg-massen.

Lad det sætte sig et minut.

Tag panden og sæt den i en 175ºC varm ovn i ca. 10 minutter - til æggemassen lige er stivnet.

Tag panden ud og lad den stå og sætte sig i 10 minutter.

Vend den ud på et skærebræt og skær den i seks eller otte stykker.

Server til brunch på et fad.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.478 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her