Logo

Puntalette med kyllingebryst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Til 2 personer:

200 g De Cecco Puntalette (en blanding af ris og pasta)
2 stk kyllingebryst
1 glas "Sharwood´s Sauce "Hot Tasta & India"
frisk basilikum
Ekstra Jomfru Olivenolie
salt og peber

Kog Puntalette efter anvisning. Varm lidt olie på en pande og brun
kyllingebrysterne på begge sider. Tilsæt saucen og lad det simre i 10
minutter. Vend retten med plukket basilikum og smag til med salt og
peber. Server til den varme Puntalette.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.809 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her