Logo

Andebryst spicy med koriandernudler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

To personer

1 andebryst
200 g nudler
1 håndfuld enoki svampe
ca.2 tsk sambal manis eller sambal oelek
koriander
Salt og peber

Drys andebrystet med salt og peber og brun det med skindsiden nedad på en pande.

Vend og steg brystet ved jævn varme indtil gennemstegt.

Det tager ca. 20 min.

Når der mangler ca. 5 min. smøres sambal manis eller sambal oelek på begge sider af brystet.

Lad andebrystet trække lidt før det skæres i tynde skiver.

Kog nudlerne og server dem med et drys koriander til rå enoki svampe og andebryst. Dryp sky fra panden over retten.

Alternativ:
Træk skindet af det rå andebryst og skær det i tynde skiver.

Vend det i olie krydret med lidt spidskommen, paprika og hvidløg.

Lynsteg på panden og server til salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.176 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her