Logo

Pasta i laksesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pasta i laksesauce

600 g frisk pasta, fx grøn båndpasta
250 g fersk laksefilet uden skind og ben
½ liter Karolines Køkken hvid mælkesauce
1 tsk friskpresset citronsaft
1 dl hakket, frisk dild
½ tsk groft salt
friskkværnet peber
Pynt: små dildkviste
Tilbehør: 100 g revet Grana ost 24% eller Karoline's PastaOst

Kog den friske pasta efter anvisningen på emballagen.
Skær imens fiskekødet i tern (ca. 2 x 2 cm).

Bring Hvid MælkeSauce i kog i en tykbundet gryde.

Kog saucen ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min.

Tilsæt citronsaft, dild, salt og peber. Sluk for varmen.

Vend forsigtigt laksen i og læg låg på gryden.

Lad fisken trække i ca. 4 min., til den er fast og lyserød. Smag saucen til.

Hæld pastaen til afdrypning i en sigte.

Læg pasta og laksesauce lagvis i en varm skål og server straks.
Fryseegnet: Nej - Energiindhold i hele portionen: 12460 kj.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.499 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her