Logo

Gløgg ekstrakt 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 stænger hel kanel
10 hele kardemommekapsler
20 hele nelliker
3-4 laurbærblade
3-4 hele stjerneanis
skal fra en appelsin
½ ltr. vand
 
Alle ingredienser koges med vand og en smule sukker ved svag varme i en ½ times tid.
Krydderierne kommes i et tætsluttende glas, og kogende vand kommes på, så det dækker.
Det skal trække i et par dage, så er den klar til brug igen.
Hvis den mister kraften, kan den koges op på ny.
Gløggekstrakten skal opbevares i køleskab.
Brug ¼ ltr. af ekstrakten til en flaske rødvin eller saft.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.206 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her